Professzionális kerítés építés – Az Ön igényei szerint

A kerítés építés mindössze egy a szolgáltatásaink színes palettájáról. A tereprendezés, gépi földmunka és egyéb kültéri munkák terén többéves tapasztalattal rendelkező cégünk széleskörű segítséget nyújt ügyfeleinek. A mai cikkünk fókuszában a kerítés építés áll. Kerítést az Ön elképzelései, és a környezeti sajátosságok speciális igényei mentén készítünk. Nincs lehetetlen terep és lehetetlen ügyfél, nálunk megoldások vannak. A kerítés nem csak esztétikai elem, hanem biztonságot és funkcionalitást is hordoz magában. Ezt kezeljük nagyon komoly odafigyeléssel ezt a kérdést.

Kerítés építés A-tól Z-ig

A kerítés építés minden mozzanatára és módozatára kiterjedő szolgáltatásunk ténylegesen teljeskörű. Tartalmazza a terep előkészítését, a kerítés felépítését és végül a munka utáni eltakarítást is. A kőkerítés építésekor elsődleges szempont a megfelelő alapozás kialakítása. Az alapot a kerítés magasságától és a talajviszonyoktól függően készítjük el. Ennek köszönhető, hogy biztosan tartós, masszív eredményt kapunk. A kerítés oszlopai, köztes elemei és kaputartói is kulcsfontosságúak a rendszer stabilitása szempontjából. Az oszlopoknak masszívnak és megfelelően alapozottnak kell lenniük. emellett ugyanolyan fontos, hogy a kapuszerkezet is kellő strapabírással rendelkezzen. Nálunk alapvető, hogy hosszú távra tervezünk, így az általunk épített kerítés bivalyerős konstrukció.

A zsalukő lábazattal történő kerítésépítéstől kezdve a beton- és kőkerítéseken keresztül, lépcsőzetes, szinteltolásos kerítés építéséig mindent megépítünk. Ipari munkát éppúgy vállalunk, ahogy lakossági megrendelést. Vállalunk lamellás, hálós és táblás kerítéseket, valamint vadvédelmi, biztonsági és zajvédő kerítéseket is. Egyedi, speciális munkákat is elvégzünk, valamint ipari mennyiségű és kivitelű projektekben is szívesen részt veszünk.

Egyedi megoldások a kerítés építés terén

Nem csupán kerítések építésével foglalkozunk. Ennél sokkal többet várhat tőlünk, hiszen az Ön egyedi igényeire és speciális környezeti viszonyaira szabott megoldásokat kínálunk. Tapasztalt csapatunk és gazdag, korszerű gépparkunk lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a terület sajátosságaihoz. Legyen szó egyedi kialakításról, speciális terepviszonyokról, nekünk nem okoz gondot. Az Ön által elképzelt esztétikai megoldások és funkcionalitásra vonatkozó igények szintén megvalósíthatóak.

Évtizedes tapasztalat, gyakorlott és képzett csapat várja, hogy Önnek is megvalósítsa a biztonságot adó, esztétikus és időtálló kerítést. Ha kerítés építés, akkor MRMP!

Hívás!