A tiszta és rendezett környezet többé nem akadály!

Gépi földmunka és tereprendezés profiktól

Tudta, hogy bizonyos területeken, nagyobb léptékű földmunkák esetén a kézi munka nem elegendő a kívánt tereprendezés eléréséhez? Ilyen helyzetekben gépi erőforrásra van szükség.

Cégünk tapasztalt csapattal és korszerű gépparkkal garantálja a hatékony és minőségi munkavégzést az egész ország területén, függetlenül a terepviszonyoktól.

Gépi földmunka ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot még ma, és bízzon a legjobb megoldásokban a gépi földmunka terén!

24 órán belül visszahívjuk.

Kérjen visszahívást!

A telefonszám megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

Szolgáltatásaink

A legtöbb építkezésen nélkülözhetetlenek a különböző talajmozgató és földkitermelő gépi földmunkák, valamint az építési terület megtisztítása céljából végzett tereprendezés. Ezek a földmunka feladatok elengedhetetlenek a megfelelő alapok kialakításához és az építkezés sikeres kivitelezéséhez.

gépi földmunka budapest

Gépi földmunka

Tapasztalt csapatunk és modern gépparkunk segítségével hatékonyan és precízen végezzük a gépi földmunkát, legyen szó építkezésről, útépítésről vagy bármilyen területátalakításról.

Tereprendezés

Szakértői tereprendezési szolgáltatásunkkal biztosítjuk a kiegyensúlyozott és funkcionális területkialakítást, mely megfelel az Ön igényeinek és az adott terület sajátosságainak.

Telektisztítás

Professzionális telektisztítási megoldásainkkal hatékonyan megszabadítjuk az építkezési területeket és telkeket az akadályoktól, hogy sima alapot teremtsünk a további munkálatokhoz.

Tuskózás

Modern tuskózó gépeinkkel biztonságosan és hatékonyan távolítjuk el a fakitermelés vagy építkezés után hátramaradt tuskókat, lehetővé téve az akadálymentes terület kialakítását, és használatát.

Árok, alap ásás, placcolás

Az árokásás és alapozás terén magas szintű szakértelmet nyújtunk, hogy megfeleljünk a vízelvezetési és építési igényeknek, és biztosítsuk a stabil alapot az építményeknek.

A minőségi placcolással könnyedén szép és tartós burkolatokat hozunk létre, legyen szó járdáról, parkolóról vagy más területről, ahol esztétikus és funkcionális felületre van szükség.

Tükörkészítés

A professzionális tükörkészítési szolgáltatásunkkal gondoskodunk a pontos és szabályos tükröződő felületekről, ideális megoldást nyújtva az épületek üvegfelületeinek vagy tómedencéknek.

ELŐNYÖK

Miben tudunk segíteni?

Tereprendezési feladatok

A tereprendezés és a földgyalulás elengedhetetlen a megfelelő terepviszonyok kialakításához az építkezési munkálatok előtt, valamint a telekrendezés során. Ezek nélkülözhetetlen lépések az optimális építési feltételek megteremtéséhez.
Ajánlatkérés

Alapásás, tükörkiszedés, placcolás

A gépi alapásás, sávalapozás, placcolás, tükörkiszedés, planírozás és síkalapozás földmunkákat mindig szakképzett, munkájukra igényes és megbízható gépkezelők végzik, akik az igényeknek megfelelő géptípust alkalmazzák a kivitelezés során.
Ajánlatkérés

Árokásás, ároktisztítás

A mélyebb és hosszabb szakaszon történő árokásás, valamint az ároktisztítás kézi munkával rendkívül fárasztó és hatékonyságban sem éri el a gépi kivitelezés szintjét. Az ilyen jellegű földmunkákhoz elengedhetetlen a gyors és profi gépi árokásás alkalmazása.
Ajánlatkérés

Pincetömb kiemelés/ medencealap kiemelés, emésztőgödör, akna kiásás

Vállaljuk gépi alapon a pincetömb kiemelését, az akna,- illetve medence gödör ásását Budapesten és Pest megyében egyaránt. Az előzetes tereprendezést, tuskózást és a kitermelt föld elszállítását is teljes körűen megoldjuk a megbízás szerint.
Ajánlatkérés

Miért válasszon minket?

év tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
0 +
projekt
0 +

Bemutatkozás

Cégünknél a gépi földmunkák elvégzése valódi szakértelemmel és tapasztalattal párosul. Minden építkezés esetén szükséges és nélkülözhetetlen a gépi  földmunka, így fontosnak tartjuk, hogy határidőn belül, kifogástalan minőségben végezzük el a munkát, megfelelve megrendelőink elvárásainak.

Partnereink

Rólunk mondták

Ügyfeleink visszajelzései

GTS Investment Kft.
Tovább olvasom
,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk."
Serverin-Web Kft.
Tovább olvasom
,,Nagyon szuper munkát végeztek, határidőre készen lettek, legközelebb is Őket hívjuk."
Kelet-Pest Megyei Kft.
Tovább olvasom
,,Csatorna feltárás alkalmával dolgoztunk együtt, nagyon gyorsan készen lettek. Szívesen ajánlom az MRMP Kft. -ét."
Előző
Következő
Hívás!