Gépi ágaprítás zöldhulladék elszállítással

A sok gally, ág, fa hulladék gondját már csak az hatékony gépi ágaprítás oldhatja meg? Teli van az udvar, a kert a levágott gallyakkal, lemetszett ágakkal és nem tudja, mihez kezdjen vele? Nincs kedve naphosszat fűrészelni, aprítani manuális erővel? ezt meg tudjuk érteni, hiszen mi is géppel csináljuk. Mégpedig hatékony, erős és remek gépezetekkel aprítjuk az ágakat, gallyakat, vágjuk a fát és szállítjuk el a zöldhulladékot, ha kéri. Nézzük, mikor és miért érdemes az ágaprítást külsős csapatra bízni!

Gépi ágaprítás nagyobb metszések után, ősszel

Az őszi időszakban rengeteg olyan kerti, zöldterületi munka adódik, amihez végül gépi ágaprítás kell majd. Ha nem csak egy – két kisebb fa metszéséről kell gondoskodni, hanem egy nagyra nőtt, öreg fának az ágait kell feldolgozni, nem éri meg egyedül nekilátni. Ahogy akkor sem, amikor sok fáról van szó, hiszen gépi megoldás nélkül hosszadalmas, fárasztó és egyáltalán nem kifizetődő megoldás kézzel aprítani. Egy megfelelő gép szempillantás alatt, a beállításaitól függő méretűre vagdossa a nagyobb ágakat is. Ezzel a megoldással pára óra leforgása alatt egy nagyobb gyümölcsös lehullott, levágott ágai is miszlikbe apríthatóak, hogy utána elszállíthatóak vagy hasznosíthatóak legyenek. Az összevágott, feldarabolt gallyak alkalmasak mulcsozáshoz, komposztba vagy épp sokkal könnyebb őket tárolni és szállítani, mivel kisebb helyet foglalnak. Egy fél udvart elfoglaló ághalom a gépi ágaprítás után mindössze néhány zsáknyi talajtáplálékká vagy épp elszállítandó zöldhulladékká zsugorodik. Nem mindegy, hogy halomban áll-e a terebélyes ágkupac vagy pár zsákban várja hasznosulását a sarokban. Ugyanígy mindegy, hogy az elszállításához csipegetős darus autó kell majd vagy egy kisteherautó is el tudja vinni platón, zsákban. Nem mindegy az sem, hogy az ágak egészben korhadnak a kert végében, park szélén vagy épp az erdő oldalában. Sokkal kifizetődőbb, ha a gépi ágaprítás után könnyebben lebomló formában lesznek sokkal gyorsabban a talaj és a növények hasznára.

gépi ágaprítás

Gépi ágaprítás teljeskörű szolgáltatással

Cégünk a gépi ágaprítás mellett teljeskörű tereprendezéssel, gépi földmunkával, zöldterületi feladatokkal segíti azok munkáját, akinek minderre nincs kapacitásuk. Szolgáltatásaink országosan elérhetőek és egyedi igényeknek is meg tudunk felelni. igény szerinte rendbe tesszük fáit, növényeit, a célnak megfelelően átalakítjuk fölterületét, megtisztítjuk, feltöltjük, ásunk és elszállítunk. Fakivágástól a gépi ágaprítás és tuskózás feladatain át építési terület előkészítéséig mindenféle igénnyel megkereshet minket. Az őszi időszak kevésbé az építkezések ideje, így most inkább a fa-statikai felmérés, fa lebontás felülről, fagondozás, gallyazás és a gépi ágaprítás kerül előtérbe, ami mi profin, hatékonyan és remek áron végzünk.

Hívás!