FAKIVÁGÁS, GALLYAZÁS
ÉS ÁGAPRÍTÁS

,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk.” – GTS Investment Kft.

Azonnali ajánlatkérés

Minden kertben
otthon vagyunk

100% garanciát
vállalunk munkánkra

Több éves tapasztalattal
rendelkeznek kollégáink

Saját gépparkkal
rendelkezünk

A BIZTONSÁGOS ÉS RENDEZETT KÖNYEZETÉRT

A fák, bokrok és sövények olyan élő környezeti elemek, amelyek folyamatosan változnak. Terebélyesednek, növekszik a lombkoronájuk és gyökérzetük, vagy épp kiszáradnak, elpusztulnak, megsérülnek. Idővel szükségszerű a beavatkozás.

Professzionális fakivágás, gallyazás és ágaprítás szolgáltatásunk az ország egész területén garantálja, hogy otthonának környezete mindig esztétikus, de legfőképpen biztonságos legyen.

EGYETLEN FA SEM
ÁLLHAT AZ UTUNKBA!

Miért érdemes minket keresni? Felkészült, tapasztalt és végtelenül profi csapattal, valamint saját gépparkkal végezzük a kivitelezési munkát. Ha ez nem lenne elég ok, van egy másik érvünk is: a munka díját épp olyan alaposan megnyirbáltuk, mint a gallyazásra szánt lombokat, így verhetetlen árat ajánlunk. 

Egy-egy munka során szem előtt tartjuk megbízóink személyes igényeit és a legnagyobb precizitással végezzük el a feladatokat. Számíthat ránk az ország egész területén!

Rólunk mondták

Ügyfeleink visszajelzései

GTS Investment Kft.
Tovább olvasom
,,Fakivágás után kértük fel Őket a tuskók eltávolítására, és tereprendezése. Azóta is velük dolgozunk."
Serverin-Web Kft.
Tovább olvasom
,,Nagyon szuper munkát végeztek, határidőre készen lettek, legközelebb is Őket hívjuk."
Kelet-Pest Megyei Kft.
Tovább olvasom
,,Csatorna feltárás alkalmával dolgoztunk együtt, nagyon gyorsan készen lettek. Szívesen ajánlom az MRMP Kft. -ét."
Előző
Következő

MIÉRT VAN SZÜKSÉG FAKIVÁGÁSRA,
GALLYAZÁSRA VAGY ÁGAPRÍTÁSRA?

Biztonsági okok

A kiszáradás, a kártevők vagy egy nagy vihar egyaránt gyengíti a fák szerkezetét. Ilyen esetben veszélyt jelent az emberekre, járművekre, épületekre és a közelben húzódó vezetékre, ha kisebb-nagyobb ágak lehullanak. Nem beszélve egy kidőlő fa kockázatáról.

Egészségügyi és esztétikai okok

Gallyazás során eltávolítjuk a beteg, elhalt vagy sérült ágakat, így megelőzzük a kórokozók terjedését. Egyúttal a fák növekedését is irányíthatjuk, szebbé varázsoljuk a formáját, ami esztétikailag vonzóbbá teszi otthonát és környezetét.

Tájépítészeti célok

Bizonyos esetekben a fakivágás vagy gallyazás új építkezések, útépítés vagy más területfejlesztési projektek előkészítésekor válik szükségessé.

Hulladékkezelés

Az ágaprítással keletkező faanyag újrahasznosítható, például komposztálás vagy biomassza előállítás céljából, így csökkentve a hulladék mennyiségét és elősegítve a fenntarthatóbb környezet megteremtését.

SZABÁLY SZERINT!

Tisztában vagyunk a fakivágással, gallyazással és ágaprítással kapcsolatos jogi szabályozásokkal, így garantáljuk, hogy munkánk során minden előírást maradéktalanul betartunk.

Bízza profi csapatunkra a nehéz feladatokat, és mi gondoskodunk arról, hogy otthonának környezete ne csak szép és biztonságos legyen, de teljes mértékben megfeleljen a törvényi előírásoknak is.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Magánkertek ápolása? Ipari területek zöldfelületének karbantartása? Közterületek rendezése?

Minden helyzethez megvan a szaktudásunk, tapasztalatunk és megfelelő felszerelésünk.

Azonnali ajánlatkérés

Hívás!