Fa tuskó kiszedése és elszállítása – gyorsan, hatékonyan

Minél nagyobb volt egy fa, a tuskó kiszedése annál nehezebb feladat. A mélyre növő gyökerek, a széles és nehéz fatuskó szinte mozdíthatatlan, ha csak nem áll rendelkezésre megfelelő gépi erő és elegendő munkás kéz. A tuskó nem csak helyet foglal a kertben, de balesetveszélyes is lehet, úgyhogy, ha már a fát ki kellett vágni, a tuskónak is menni kell. Cégünk rendelkezik a megfelelő eszközökkel és szaktudással ahhoz, hogy ezt pillanatok alatt megoldjuk Önnek. Ráadásul rendbe tesszük utána a tuskó helyét is és ha igényli elszállítjuk, a kivett fát.

Ezért előnyös a tuskó kiszedése profi segítséggel

A tuskó kiszedése számos előnnyel jár. A fatuskó nem túl szép látvány, és rontja a kert összképét. Eltávolításával a kert rendezettebbé és szebbé válik. Ráadásul a gyökerekben könnyű megbotlani és a fűnyírást is nehezebbé teszik. Akár még a drága fűnyíró is kárát láthatja a kiálló gyökereknek. A tuskó kiszedés jelentős helyet szabadít fel, amit ezután szabadon hasznosíthat. Egy új virágágyás vagy a gyep bővítése? esetleg eddig nem tudta hol felállítani a bográcsot, egy nagyobb tuskó után bőségesen marad hely neki.  Ha önállóan szeretné kiszedni a kisebb tuskót, készüljön arra, hogy izzasztó munka lesz. Sok ásás, sok izomerő kell hozzá, míg végül kifordíthatja a földből. De mi nem ajánljuk. Bízza inkább profikra, aki a maszkolás helyett pikk-pakk kikapják a legnagyobb tuskót is. Gyors, tiszta és hatékony munka.

tuskó kiszedés

Mi marad a tuskó után?

Cégünk, az MRMP Kft. tereprendezéssel és földmunkával foglalkozik. Emellett kertépítést, támfal építést és generálkivitelezést is vállal. így nekünk nem okoz gondot helyreállítani a földet ott, ahonnan kivettük az elágazó gyökereket és a tuskót. Kis udvarba kisebb géppel megyünk, finom munkákhoz finom szerszámokat használunk, nagyobb feladatokhoz bivalyerős gépeket. Mint említettük gyorsan és hatékonyan kivesszük bármelyik fatuskót. Ám a földterület helyreállítása sem vesz igénybe sok időt. elegyengetjük a talajt, ha kell plusz földet is hozunk (érdemes erről előzőleg megegyezni). Ha nincs szüksége a kivett tuskóra, akkor feldobjuk munkagépünkre és elszállítjuk udvarából. A helyét pedig úgy rendbehozzuk, mintha sosem lett volna ott semmi.

A tuskó helyén mást tervez? Medencét vagy pincét, esetleg aknát, vagy csak telepítene oda valamit és kéne egy gödör? Mi ezt is megoldjuk, összekötve a tuskó kiszedés műveletével. Bízza ránk a nehezét, a tuskó kiszedése és elszállítás nem gyerekjáték megfelelő gépek nélkül! Gyorsak vagyunk és profik, emellett jó árakat biztosítunk.

Hívás!